Jeugd

Timtim ( 2 tm 6 jr)

Festival 2 Turven Hoog 2019

Timtim is een muzikale, beeldende, theatervoorstelling over twee timmermannen. Ze bouwen veel. Ze verbouwen vaak. Hun wereld is nooit af, het kan altijd beter, mooier, anders. Vindt Tim. Vindt Willie. Maar Tim kan niet ophouden met timmeren en Willie wil de huisraad beschermen. Hun huis zucht en steunt onder de verbouwingen en... begint mee te veranderen. Zo lopen droom en werkelijkheid steeds meer door elkaar in de wonderlijke wereld van Timtim.

Na Kluizelaar werkt Simone de Jong opnieuw met Toon Kuijpers. Dit keer in duo met Niels Kuiters, in een voorstelling met humor, timmerenergie en een snufje magie. Een licht surrealistische voorstelling over twee gepassioneerde vakmannen, hun dromen en hun aanpassingsvermogen.


Eerder maakte Simone in samenwerking met 2 Turven Hoog, Eiland en Kluizelaar voor deze leeftijdsgroep. Ook maakte ze een voorstelling geïnspireerd op het prentenboek WalvisJong. Haar voorstellingen kenmerken zich door hun muzikaliteit en inventiviteit. Ze regisseerde Kras bij Alle hoeken van de kamermuziek en is naast regisseur kinderboekenschrijver. Ze werkt aan het vervolg op Het geheim van meneer Hartjes (Clavis, 2016).

 

Credits
Spel: Toon Kuijpers en Niels Kuiters
Regie en concept: Simone de Jong
Decor: Erik Begemann
Muziek: Niels Kuiters
Kostuums: Elian Smits

 

Let op:
Deze voorstelling kent twee prijstypes. Voor kinderen betaal je € 7,50 en voor volwassen € 9,50