Pop

The Sore Losers

+ Kitchenette (Almere)

Belgische rockband The Sore Losers is terug! Vers van hun optreden op Pukkelpop kondigt de band hun tour aan. Ter support van hun nieuwe album ‘Gracias Senor’ komt de band die al bijna tien jaar podia wereldwijd onveilig maakt naar KAF. Na optredens in onder andere New York en Japan keren de heren terug naar de Benelux om hun nieuwste release ten gehore te brengen sinds 2016. Buckle up, it’s a dark ride!

Support act: Kitchenette
Kitchenette is het nieuwe indie/rock project van songwriter Chris O. Kikic. De oorspronkelijk uit Bosnië afkomstige zanger/gitarist stond in 2011 nog in de finale van de Grote Prijs van Nederland. Binnenkort verschijnt het resultaat van talloze praat-, jam- en opnamesessies in de vorm van een EP op vinyl met zes tracks erop. Weelderige synths en wobbly/chorus gitaren met een steady beat die zich perfect lenen voor lange autoritten.

 

 

Facebook event
In het Facebook event blijf je op de hoogte van updates, zie je welke vrienden de voorstellingen nog meer bezoeken en kun je vrienden uitnodigen om met je mee te gaan.

Blijf op de hoogte van alle KAF OPEN events!
Schrijf je in voor de KAF OPEN nieuwsbrief.