Jeugd

SSST! (2 t/m 6 jr)

Festival 2 Turven Hoog 2019

Kaarten voor deze voorstelling zijn zondag 1 oktober alleen te koop aan de kassa in de bibliotheek stad.

De gordijnen gaan open. We zien een clownesk koppel. De zakken van hun broek en jas lijken ondoorgrondelijk te zijn. Ze toveren er de meest fantastische dingen uit.
Broekzakken van zo’n formaat hebben ook geheimen, waar zelfs deze komieken geen weet van hebben. Zo vinden zij daar een wit konijn. Niet een normaal konijn, maar zo een die normaal in de hoed van een goochelaar woont. Hij verschijnt en verdwijnt wanneer hij daar zin in heeft. Wat moet je nu met zo’n konijn? Moet hij slapen, eten en drinken? Welnee! Met zo'n wit konijn kun je maar één ding doen: dromen!
 
Met niets anders dan een grote dosis humor en muziek, creëren twee acteurs een fascinerende voorstelling, rijk aan fantasie.
 
“Deze voorstelling was al op ons festival te zien in 2013. Omdat de makers zoiezo bij ons zijn voor de Nederlandse premiere van ‘Een gat is meestal rond’ voor kleuters,  hebben we ze gevraagd om ook SSST die voor peuters is gemaakt, nogmaals te spelen omdat ie gewoon te mooi, leuk en lief is! “ I.Wolff artistiek directeur
 
COLOFON
Theatergroep: Florschütz & Döhnert (DE)
Concept, scenografie en spel: Michael Döhnert und Melanie Florschütz
Artistieke begeleiding: Joachim Fleischer, Werner Hennrich, Hendrik Mannes
Muziek: Michael Döhnert
Kostuums: Adelheid Wieser
Toneelbeeld: Wolf Dieckmann
 
www.florschuetz-doehnert.de

Let op:
Deze voorstelling kent twee prijstypes. Voor kinderen betaal je € 5,00 en voor volwassen € 7,00