Musical
Met: Maike Boerdam

SOOF (try-out)

Alle ingrediënten van de filmhit

Soof is nu eindelijk in het theater te zien. Alle ingrediënten van de filmhit zitten in het recept voor Soof de Musical, die in het najaar van 2018 in première gaat.

Dichter bij Soof kun je niet komen. Ze nodigt het publiek uit in haar leven; je neemt als het ware plaats in haar keuken, die midden op het podium staat. Tijdens de voorstelling geniet je mee van ontelbare herkenbare chaotische situaties, prachtige muziek, en krijg je ook enkele van haar culinaire creaties voorgeschoteld. Er wordt gedronken, gelachen, gehuild, geschreeuwd, gekookt en geprutst. Want het leven ís nou eenmaal niet altijd even makkelijk. Zeker niet als je veertig bent. En druk. En niet perfect.

Soof de Musical viert de onvolmaaktheid van het leven met liefde, muziek en humor.

Wil jij de voorstelling vanaf het podium beleven? Dat kan! Er zijn speciale VIP plekken voor €72 euro per ticket (op 2 november) en €78 per ticket (op 3 november). Er zijn maximaal 120 VIP tickets beschikbaar. Wil je deze tickets boeken? Mail van je naam, adresgegevens en hoeveel tickets je wilt naar ticketshop@kaf.nl en dan zit jij bij Soof op het podium in haar keuken te genieten van de hapjes en drankjes (bij de prijs inbegrepen).