Klassieke muziek

Kerstmeezingconcert

ism Theaterschool Almere en AJSO

Het Kerst meezingconcert is een jaarlijks terugkerend feestje waar Almeerders met het hele gezin samen kerstliedjes kunnen zingen onder begeleiding van de talenten van het Almeers Jeugd Symfonie Orkest en de  Theaterschool Almere. Een feestelijke middag waar je in je mooiste kleding naar toe gaat als opwarmer voor de kerstdagen. Binnen is het warm en behaaglijk, er is warme chocolade en glühwein. Samen zingen en genieten we van bekende en minder bekende kerstliedjes. Komt allen tezamen!

Theaterschool Almere

Voor acteerles, Musicalles (dans, zang en acteren), of zangles moet je bij Theaterschool Almere zijn! Voor je hobby en plezier? Of voor talenten die misschien wel meer wil met theater, musical, tv of film? Bij Theaterschool Almere kun je je basis leggen en je doorontwikkelen. Daarnaast casten ze regelmatig kids voor verschillende opdrachten!

Almeers Jeugd Symfonie Orkest

Het Almeers Jeugd Symfonie Orkest (AJSO) is van vele markten thuis. Het orkest geeft jaarlijks zo’n 10 concerten. Op het repertoire staan klassieke en lichte werken, film-, rock- en jazzmuziek. De groep jonge musici is een graag geziene gast bij allerlei evenementen en begeleidt regelmatig solisten, zangers en koren.