Muziek

Hollandse Pot met Wolter Kroes, John de Bever en Danny Lit

Wolter Kroes, John de Bever en Danny Lit

Speciaal voor Hollandse Pot, de nieuwe avond vol met (live)muziek uit ons mooie kikkerlandje, wordt de Middenzaal van KAF omgetoverd tot een van de grootste kroegen van Almere, waar je kunt meezingen met de lekkerste smartlappen en kunt genieten van oudhollandse gezelligheid. De line-up van de eerste editie garandeert een groot feest met Wolter Kroes (met zijn eigen liveband), volkszanger John de Bever en lokale held Danny Lit.

Sinds 1995 is Wolter Kroes niet meer weg te denken van de Nederlandse podia met zijn aanstekelijke repertoire en mega hits als Ik heb de hele nacht liggen dromen en Viva Hollandia. In het najaar van 2016 kwam het nieuwste album van Wolter Kroes, Formidabel, uit. Op dit album wordt hij begeleid door een volledig orkest en steekt hij grote klassiekers in een nieuw jasje. Bij Hollandse Pot staat Wolter op de bühne met zijn liveband, wat 100% feestgarantie betekent.

John de Bever is een artiest in hart en nieren. In 2006 nam hij een duet op met niemand minder dan Anny Schilder en hierna volgden er nog vele hits. Zo had hij een dubbele hitnotering in de Top 100 en ging zijn album ‘Dat is de Liefde’ die hij met Marianne Weber opnam wel meer dan 10.000 keer over de toonbank! Beste John, jij krijgt die lach niet van ons gezicht!

En dan: de spraakmaker uit onze eigen stad. Begonnen als zingende barkeeper is Danny Lit al sinds jaar en dag niet meer weg te denken uit Almere en zet hij zich met volle overgave in voor de stad. Ook op dit feestje zorgt hij weer voor extra jus bij de pot!

Early Birds tickets zijn uitverkocht!