Pop

DeWolff

+ Coppersky

DeWolff is de naam van het driekoppige rockmonster dat zo uit de Mississippi-modder lijkt getrokken met maar één doel: de wereld laten zien hoe er echt gerockt moet worden. De band laat zich graag omschrijven als “drie oude zielen in een jong lichaam”, die iedere show spelen alsof het de laatste avond op aarde is. Met zes studioplaten, een livealbum en een EP op zak, en dat in slechts elf jaar bestaansrecht, weet je dat het Robin Piso en de gebroeders Van der Poel altijd menens is. Het trio speelt stevige 60’s rock, op smaak gebracht met psychedelica, kleurrijke melodieën en een hammond-sound waar je u tegen zegt. Alhoewel ze ergens zwerven tussen bands als Deep Purple, Leon Russell, The Doors, The Allman Brothers Band en The Black Keys, is en blijft DeWolff uiteindelijk toch vooral DeWolff: een live-ervaring dat je niet snel vergeet, vol onuitputtelijke energie, grandioos muzikantschap, grenzeloos enthousiasme en een play-like-it’s-the-last-show-you’ll-ever-play-mentaliteit.

De eerste single van het nieuwe album ‘Thrust’ is ‘California Burning’: “Anders dan de titel doet vermoeden gaat het eigenlijk helemaal niet over bosbranden. Het gaat over het leven in een schreeuwerige wereld waarin de mensen die het hardst schreeuwen altijd krijgen wat ze willen, of dat nu geld, macht of… het presidentschap is. Het is een heavy song van een heavy plaat, bij voorkeur te beluisteren op een heavy volume!” aldus DeWolff.

~
“Thrust zou wel eens het doorbraakalbum in veel landen kunnen worden want de muziek is compacter, directer, minder psychedelisch en gevarieerder, maar bevat toch alle ingrediënten die het tot een typisch DeWolff album maken.” – Written In Music

“Dit album is zeer verrassend door de diverse wendingen in de nummers. Hier ga je even voor zitten, of nog beter… je gaat naar één van de vele concerten die in heel Nederland zijn gepland komend seizoen. “- Bluesmagazine

Support wordt verzorgd door Coppersky!

 

Facebook event
In het Facebook event blijf je op de hoogte van updates, zie je welke vrienden de voorstellingen nog meer bezoeken en kun je vrienden uitnodigen om met je mee te gaan.

Blijf op de hoogte van alle KAF OPEN events!
Schrijf je in voor de KAF OPEN nieuwsbrief.