Specials

Deva Premal & Miten with Manose: The Soul of Mantra — Live

The Soul of Mantra — Live

Deva Premal & Miten and Manose nodigen je uit de kracht van mantra’s te ervaren tijdens hun Soul of Mantra tournee op 16 en 17 oktober in Almere in Kunstlinie Almere Flevoland.

Zij hebben inmiddels 12 jaar de wereld rond gereisd en talloze mensen geinspireerd met Deva’s bezielde uitvoeringen van oude Sanskrit mantra’s, Mitens inspirerende muziek en de ‘sacred flute’ van Manose.

“We’ve seen so many people — Deva and I included —
become spiritually reconnected as a result of chanting
them. Personally, the dusty cobwebs and darker
corners of my life have been washed clean by mantras.”  Miten

Alle info : www.livingsatsang.nl

De concerten werken voor velen transformerend. De stemmen, de muziek en het gezamenlijk chanten roepen een sjamanistische ontmoeting van lichaam, mind en spirit op.
Zij worden op de tournee vergezeld door de Canadees Joby Baker op bas en toetsen, en de Deense percussionist Rishi. Met elkaar scheppen zij een muzikale brug tussen onze lawaaierige wereld en meditatie.

Kunstlinie Almere Flevoland en Living Latsang leggen gegevens vast ter uitvoering van de overeenkomst. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om u te informeren over onze voorstellingen, activiteiten en projecten. Uw gegevens worden ook vastgelegd door de organisatie waarvan u deze voorstelling bezoekt om u te informeren over hun voorstellingen.  Als u op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan ons via ticketshop@kaf.nl.nl. U kunt zich op elk gewenst moment uitschrijven voor deze e-mails.