Specials

A Day With Ibu Jero

Beleef je eigen Eat, Pray, Love-moment!

Mick Bröcker, founder van de Ombir Foundation, en Ibu Jero organiseren op 10 maart 2019 het event ‘A day with Ibu Jero’ in KAF. Speciaal voor dit unieke event verlaat hogepriesteres Ibu Jero, een van de laatst overgebleven healers van het Indonesische eiland Bali, voor het eerst haar geboorteplaats. Al vijfendertig jaar lang en tot op de dag van vandaag komen locals, vanuit alle hoeken van het eiland, maar ook mensen van over de hele wereld naar Ibu Jero voor healing. Voor nieuwe inzichten, om dingen los te laten, om hun hart te laten healen of gewoon om de magische energie die er in haar huis - haar tempel - hangt te voelen.

Hoewel haar hart voor iedereen openstaat, is er slechts een enkeling die haar weet te vinden. Het is weinig mensen gegeven om tijd met Ibu Jero door te brengen. Speciaal voor Nederland maakt zij een uitzondering en komt voor
dit unieke event naar Nederland. Deze middag staat in het teken van de nieuwe tijdgeest, de eeuw van liefde.
De unieke healende gave van Ibu Jero in combinatie met meditaties, mantra’s en healing, zorgt ervoor dat je hart wordt geopend en geheald, je mind wordt geïnspireerd en je lichaam kan ontspannen. 

Je wordt klaargestoomd voor de eeuw van liefde, waardoor je vol inspiratie, inzichten en zelfliefde naar huis gaat.

Wil jij er ook bij zijn? Er zijn nog enkele tickets te koop voor € 59. Verzeker jezelf van een plekje op dit magische event en beleef je eigen Eat, Pray, Love-moment!

Facebook event
In het Facebook event blijf je op de hoogte van updates, zie je welke vrienden het event nog meer bezoeken en kun je vrienden uitnodigen om met je mee te gaan.

 

Bij deze voorstelling worden geen pauzedrankjes geschonken. De bar is uiteraard wel gewoon open.