Pop

Jazz Orchestra brengt Nina Simone met Sabrina Starke

Nina Simone is een van de grootste inspiratiebronnen van Sabrina Starke. Samen met het 17-koppige (!) Jazz Orchestra of the Concertgebouw zoekt ze de rafelranden op in het wonderschone oeuvre van deze unieke zangeres. Feeling Good, My Baby Don’t Cares, Don’t Let Me be Misunderstood, Mississippi Goddam, Ain't Got No - I Got Life en veel meer moois…
Sabrina Starke
Zowel met haar melodische als krachtige stem creëert Sabrina Starke een bewustheid en raakt ze in ieders hart. Daarbij hebben traditionele soul, folk, hiphop en reggae muziek een grote invloed gehad op de ontwikkeling van haar unieke ‘sound’.
Sabrina heeft in haar carrière een aantal prestigieuze awards in ontvangst mogen nemen voor haar hartverwarmende muziek. Waaronder twee Edison Awards en twee Radio 6 Soul & Jazz Awards.
Jazz Orchestra of the Concertgebouw
Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw is een bigband van absolute wereldklasse. Met een ijzersterke ritmesectie en dito blazers touren ze over de hele wereld met vele grote internationale solisten. Dat ze ook in de Nederlandse clubs mooie shows geven, lieten ze eerder al zien met o.a. Hammondlegende Dr. Lonnie Smith en Shirma Rouse.