Specials

Midzomernachtsdromen

RTL Talent Academy

Vele lessen hebben ze hard gewerkt aan deze theaterbeleving, waarin iedereen deel uit maakt van het grote geheel. Samen ervaren ze hoe het is om een een grote voorstelling te staan met alles erop en eraan.

In het magische bos zijn de Elfies, Pucks en Sprookjesbosfiguren de vaste bewoners. Het moderne leven valt hen zwaar. De Sprookjesbosfiguren moeten altijd aan hun happy imago voldoen.

De Elfies werken iedere dag aan hun perfecte leven, alleen om het te kunnen delen op social. Voor de Pucks lonkt het stadsleven terwijl zij zich opgesloten voelen in het bos. Het is vermoeiend en deprimerend. Koning Oberon, de heerser van het bos, ziet de bewoners van zijn prachtige bos steeds ongelukkiger worden. Hij legt zich er niet bij neer. De Koning is vastberaden de liefde en vriendschap terug te brengen, en keert zich tot de magie. Gelukkig heeft hij bezoek in zijn bos, van het zomerkamp. Zij zijn de perfecte proefkonijnen voor de magische cocktails, want ook zij liggen constant met elkaar over hoop. Zal de rust, liefde en vriendschap ooit weer terugkeren in het bos? Kan het het winnen van de stadse verleidingen, de strijd om de likes en het gevecht om status?