Cabaret

Cabarestafette

Met o.a. Matroesjka en Alex Ploeg

De formule van Cabarestafette is al 30 jaar simpel: drie uiteenlopende voorstellingen van aanstormende talenten voor de prijs van één. Deze avond is dé kans om kennis te maken met cabaretiers waarvan de namen je op dit moment waarschijnlijk nog weinig zeggen, maar ondertussen keihard aan de weg timmeren op verschillende festivals. Cabarestafette geeft hen de kans om voor een groot publiek te spelen, podiumervaring op te doen en hun spel te verfijnen.

Eerdere deelnemers aan de Cabarestafette zijn: Brigitte Kaandorp, Bert Visscher, Hans Teeuwen, Theo Maassen, Lenette van Dongen, Jeroen van Merwijk, Sanne
Wallis de Vries, Sara Kroos, Jochem Myjer, Paulien Cornelisse, Wim Helsen, Tim Fransen en vele vele anderen.

De volgende cabaretiers maken hun knetterende opwachting in Almere:

Alex Ploeg
Winnaar van de Publieksprijs van Cameretten 2016. Hij is lid van Comedytrain, speler bij De Grote Improvisatieshow, schrijver voor meerdere tv- en radioprogramma’s en soms ook nog striptekenaar.

Matroesjka, winnaar publieksprijs Amsterdams Kleinkunst Festival
"Met dancemuziek op analoge synthesizers, een politiek relevant thema en bloedstollend mooie zang slaat Matroesjka een nieuw hoofdstuk op in de kleinkunstgeschiedenis." (Jury Annie M.G. Schmidtprijs).