Wij zijn weer open!

Op 1 en 4 juli heeft Jörgen Raymann in totaal drie succesvolle (corona-proof) voorstellingen "FF eruit" gespeeld. De voorstelling die Jörgen speciaal voor Almere en voor Kunstlinie maakte. Wij hebben samen met onze bezoekers veilig, ontspannen en toch vertrouwd kunnen genieten van bijzonder theater, uiteraard op maat. Met behulp van onze aangepaste huisregels zijn wij in staat om te voldoen aan alle richtlijnen van het RIVM. We kijken terug op hele bijzondere avonden en hopen onze bezoekers na de zomer van nog een hele hoop bijzondere avonden te voorzien. 

Geannuleerde of verplaatste shows
Wij informeren onze bezoekers per voorstelling over zowel verplaatst als geannuleerde voorstellingen. Heeft u nog geen bericht gehad? Wij zijn u zeker niet vergeten, u ontvangt in juli bericht over uw kaarten.

Nieuwe kaarten voor verplaatst voorstellingen
Na de zomer mogen wij weer meer publiek ontvangen. Wij zorgen ervoor dat dat veilig en ontspannen kan. Net zoals bij de voorstellingen van Jörgen Raymann. Daar gaan wij de al geplande zomerstop voor gebruiken. Daarom ontvangt u na de zomer uw nieuwe tickets voor de voorstellingen die vanwege de corona-maatregels eerder niet door konden gaan. Uiteraard ontvangt u de best beschikbare plekken in de nieuwe zaalopstelling. Indien uw voorstelling in de eerste helft van het seizoen valt (september t/m december 2020) ontvangt u in september uw nieuwe e-tickets. Valt uw voorstelling in de tweede helft van het seizoen (januari 2021 t/m juni 2021) dan ontvangt u oktober uw nieuwe e-tickets. Zo kunnen wij inspelen op nieuwe ontwikkelingen en richtlijnen van het RIVM

Bekijk hier het overzicht van de voorstellingen die verplaatst of geannuleerd zijn

Het nieuwe seizoen
De zomer gebruiken wij ook om met artiesten een nog mooier programma voor u samen te stellen. Hierover hoort u in augustus meer.

Zomerstop
Vanaf 4 juli t/m 16 augustus is het gebouw gesloten vanwege de reguliere zomerstop. Van ma t/m vr zijn de receptie en Ticketshop telefonisch bereikbaar tussen 12.00 en 17.00 uur op tel. 036 84 55 555.