We gaan weer open

NIEUWE SEIZOEN KUNSTLINIE ALMERE FLEVOLAND

Hoera! We mogen weer uit. Dit najaar kun je genieten van grote namen als Dolf Jansen, De Verleiders, Anneke Blok in de nieuwe Suburbia, Erik van Muiswinkel, Van Dik Hout, Shirma Rouse, De Sekszusjes, Karin Bloemen, Eric Corton & Susan Visser, het Nederlands Kamerkoor en Ronnie Flex. Zij zullen in een nieuwe zaalindeling spelen. Je zit met de artiest óp het toneel. Gezeten aan jouw eigen tafeltje met een drankje binnen handbereik wordt dat samen ontspannen en veilig genieten.

Bestel nu, dan zit u straks goed
Vanwege de huidige situatie is alles een beetje anders dan u gewend bent. Geen brochure, geen verkoop in mei. Ook de start kaartverkoop van het nieuwe seizoen is iets anders.

Hoe werkt het bestellen?
> U kunt kaarten kopen voor voorstellingen in september en oktober 
* Met uw kaart(en) kunt u een drankje, parkeerkaart en horeca-arrangement direct mee bestellen. 
* U ontvangt direct een bevestiging van uw bestelling
* Wij zorgen dat u de beste plaats in onze nieuwe opstelling krijgt toe gewezen aan uw eigen tafel
* Wij zetten uw mee bestelde drankje klaar op uw eigen tafel
* Uiterlijk 1 week voor de voorstelling ontvangt u uw eigen tafelnummer en tijdslot waarop we u naar uw plek begeleiden

Pre-order
De kaartverkoop voor voorstellingen in november en december start op zaterdag 17 oktober. Op deze manier kunnen wij optimaal inspelen op de actualiteit en de mooiste voorstellingen voor u blijven zoeken.
U kunt nu alvast uw plek in de theaterzaal reserveren. Zodra de verkoop start, zorgen wij dat u de beste plek krijgt toegewezen en u een betaallink krijgt. Zet deze voorstelling alvast maar in uw agenda. Wij zorgen dat u er bij bent, want in Kunstlinie Almere Flevoland zit u altijd goed.

Hoe werkt de pre-order?
U kunt kaarten reserveren voor voorstellingen in november en december.
* U ontvangt in oktober een betaallink van uw gereserveerde kaarten
* Wij zorgen dat u de beste plaatsen krijgt toe gewezen in onze nieuwe zaalopstelling aan uw eigen tafeltje
* Na betaling ontvangt u de bevestiging van uw bestelling
* Uiterlijk 1 week voor de voorstelling ontvangt u uw eigen tafelnummer en tijdslot waarop we u naar uw plek begeleiden

Drankje
Tenzij anders aangegeven is het drankje bij de kaartprijs inbegrepen. Uw bestelling staat voor de voorstelling  klaar op uw eigen tafeltje. Is er geen mogelijkheid om een drankje te bestellen in het bestelproces? Dan krijgt u van ons vooraf een mail waarin u uw bestelling kunt doen. 

Handleiding
Om het bestellen nog gemakkelijker te maken, hebben wij de handleiding IN 10 STAPPEN AVOND UIT GEREGELD gemaakt. Download de handleiding hier

Uitverkocht?
Enkele shows die vanwege de corona-maatregelen verplaatst zijn naar het najaar zijn reeds uitverkocht.

Nieuwe zaalindeling
Met deze zaalopstelling hebben we begin juli proef gedraaid met de voorstelling FF Eruit van de Almeerder Jörgen Raymann. 

“Sfeervol en prettig." 
"Knap omgegaan met alle 1,5 meter-beperkingen." 
"Indrukwekkend, hoe mooi ingericht".

Onze bezoekers waren enthousiast over de nieuwe zaalindeling en gaven hun bezoek een 8.8. Ontzettend trots dat het harde werken van onze technische ploeg zo mooi uitpakt. Daarom hebben wij besloten om deze opstelling in elk geval tot eind van het jaar te hanteren. Nieuwsgierig? Bekijk hier de foto's.

Nieuwe tentoonstelling

In onze Kunsthal is vanaf 9 september Why the Caged Birds Sing te bezoeken. In deze nieuwe tentoonstelling geven wij een podium aan de 3000 Almeerse antiracisme-demonstranten en tonen werk van gerenommeerde kunstenaars als Iris Kensmil en Akwasi. 

Kaarten voor de indrukwekkende en actuele tentoonstelling Why the Caged Birds Sing zijn vanaf nu te bestellen.

Heeft u vragen?
Onze Ticketshop is telefonisch bereikbaar van ma t/m vr van 12.00 t/m 17.00 uur. En op zaterdag 29 augustus vanaf 10.00 uur. Tel. 036 84 55 555. De Ticketshop aan de Esplanade is nog gesloten. Wij zijn ook per e-mail te bereiken: ticketshop@kaf.nl