KAF EXPO zoekt professionele LEGO bouwers/ Adult Fans Of Lego (AFOL's)

Vanaf het voorjaar van 2022 is Almere hét podium van Floriade Expo2022. Zes maanden lang staat een gebied midden in de stad in het teken van de groene stad van de toekomst. 

Vorig jaar werd het idee geboren om de Floriade van Almere (2022) te verbeelden met behulp van LEGO-bouwsteentjes. Dit idee werd heel positief ontvangen door de gemeente Almere. De schaal werd aangepast en wat begon als een vierkant van 1 x 1 meter is nu uitgewerkt tot een schouwspel van 4 x 4 meter. Inmiddels zijn er bouwsteentjes besteld en de eerste prototypen zijn gemaakt. Het echte werk is begonnen.

Met hulp van vele stagiaires en AFOLS (adult fans of LEGO) ligger er al vier basisplaten te wachten op bebouwing. Maar de tijd tikt verder en we moeten door; in de zomervakantie willen we ten minste de helft van alle basisplaten af hebben. Hiervoor zijn we op zoek AFOL’s in Almere én naar mensen die affiniteit hebben met de Floriade, gek zijn op LEGO en secuur en geduldig kunnen werken.

 

Op 7 juni is de aftrap. En er zijn werksessies gepland op de volgende woensdagen:

12, 19 en 26 juni (+ vrijdag 28 juni)

17, 24 en 31 juli

Alles vindt plaats in de Architectuurstudio van KAF.  Ben je gek en goed in het bouwen met LEGO en heb je zin om mee te doen? Stuur dan een mailtje met een korte motivatie naar expo@kaf.nl, t.a.v. Odette Breijinck.