Studenten

Stappen in KAF? 
Sure! Alles is hier, good food en drinks, expo's om te bezoeken, live acts meemaken, los gaan op allerlei deejays...in KAF kan het en guess what; als het er niet is, komt het! KAF programmeert nl. ook voor jou, gewoon om je gelukkig te maken, dat is onze missie :-)

50% korting voor studenten!
Een leuke avond in KAF hoeft trouwens niet duur te zijn. Als student krijg je 15 minuten voor aanvang van een voorstelling 50% korting op je entree (mits er nog kaarten zijn). Vergeet niet om je studentenpas mee te nemen en deze kaarten aan de balie in KAF te kopen! Let op: online is dit dus niet te koop zo kort voor aanvang. Helaas kunnen wij niet op alle voorstellingen deze korting bieden. Wil je vooraf weten of deze korting beschikbaar is voor de door jou gekozen voorstelling? Kijk dan of er naast de basisprijs ook een CJP prijs wordt aangeboden. Is dat het geval? Dan kan jij 15 minuten voor aanvang jouw kaartje met 50% korting kopen aan de balie!

Flexwerkplekken
Wist je dat je bij ons ook gebruik kunt maken van flexwerkplekken? In onze Citylounge ben je welkom vanaf 09.00 uur tot sluitingstijd (check onze tijden hier).
Stroom voor je laptop is beschikbaar via de stroompunten, de bar is open terwijl jij lekker doorwerkt op je zelfgeinstalleerde kantoor van de dag; happy working!

We zien je snel!