Handig om te weten

Terugbrengen toegangskaarten
Het is mogelijk je toegangskaarten tot uiterlijk 48 uur voor de voorstelling om te ruilen tegen een tegoedbon van Kunstlinie Almere Flevoland. Eerder gemaakte reserveringskosten worden niet geretourneerd.

Speciale voorzieningen
Voor het reserveren van rolstoelplaatsen kan je contact opnemen met de ticketshop. Kunstlinie Almere Flevoland beschikt voor slechthorenden over een infraroodvoorziening, met ontvanger en koptelefoon. Deze is te verkrijgen bij de garderobe.

Camera en mobiele telefoon
Het is niet toegestaan om tijdens de voorstellingen opnamen te maken. Je telefoon dient op stil of uit te staan uit respect voor bespelers en bezoekers en in verband met mogelijke storing. Voor noodgevallen kunnen thuisblijvers bellen naar 036 84 55 800.

Inwisselen uitrijkaarten
Uitrijkaarten voor de Hospitaal- en Schippersgarage zijn te koop bij de ticketshop van Kunstlinie Almere Flevoland. Als je na 18.00 uur de garage inrijdt betaal je slechts €5,10. Als je voor 18.00 uur inrijdt betaal je €9,70. Uitrijkaarten zijn verkrijgbaar bij de Ticketshop en in de CITYLOUNGE.

Kom op tijd!
Indien je te laat arriveert, loop je het risico niet toegelaten te worden tot de voorstelling. Restitutie voor je kaarten is dan niet mogelijk.

Onder voorbehoud
De vermelde programmainformatie en prijzen zijn onder voorbehoud. De laatste informatie en eventuele wijzigingen vind je op www.kaf.nl

Voorwaarden VSCD
Bij Kunstlinie Almere Flevoland zijn de Algemene Bezoekers Voorwaarden van de VSCD van toepassing. Deze kunt u hier vinden.