Bewaar je ticket, geniet later

Laatste update 9 april 2020

Het is stil in ons gebouw. Lege zalen, geen voorstellingen, geen workshops, geen exposities, geen architectuurtours en geen publiek. Wij missen jou en onze artiesten! Het coronavirus raakt ons allemaal. De culturele sector heeft met ondersteuning van het ministerie van OC&W en volgens de regels van de ACM een regeling ontwikkeld en roept bezoekers op hun kaart(en) te bewaren tot de deuren weer open mogen gaan.

Nog even geduld
Wij begrijpen de zorgen van onze bezoekers om hun aangeschafte kaarten, maar wij willen benadrukken dat het echt goed gaat komen. We gaan nu eerst alle energie steken in het proberen te verplaatsen van de voorstellingen die in deze periode zouden plaatsvinden. 

De theaters, artiesten en impresariaten zijn momenteel enkele duizenden voorstellingen aan het verplaatsen, een megaklus, waarvoor wij het geduld en begrip van onze bezoekers vragen. Mocht verplaatsing van een voorstelling geen optie zijn - voor de artiest, voor het theater of voor jou als bezoeker - , dan gaan wij uiteraard op zoek naar een compensatie, zoals een voucher of restitutie. Zodra hierover meer bekend is, gaan wij onze bezoekers per voorstelling informeren. 

Omdat alles nu nog zo onzeker is, vragen wij je niet alleen om je kaart(en) te bewaren, maar ook nog even geduld te hebben. We zitten allemaal in moeilijke tijden, maar zien elkaar graag weer in goede gezondheid terug wanneer het theater weer open mag.

 Meer informatie over Bewaar je ticket, geniet later