Bestellen doet u zo

Bestellen via website
Bestellen via de website is de snelste en gemakkelijkste manier om informatie te vinden en kaarten te kopen. Bovendien kiest u, in de meeste gevallen, zelf uw plaatsen in de zalen uit. U kunt ervoor kiezen uw kaarten zelf uit te printen, of om deze naar uw huisadres te laten opsturen. Als u meer dan een week van tevoren kaarten bestelt, worden de kaarten voor de desbetreffende voorstelling naar u opgestuurd. Indien u kaarten koopt met een kortingspas, wilt u deze dan meenemen in verband met controle?

Weet waar je koopt!
Zorg ervoor dat je kaarten altijd via een officieel verkooppunt koopt. Wil je ergens anders bestellen? Klik hier voor de betrouwbare locaties.

Zelf uw kaarten uitprinten (e-tickets)
U kunt ervoor kiezen om thuis zelf op uw gemak uw kaarten uit te printen. De administratiekosten bedragen €2,50 per bestelling. Om de tickets te kunnen downloaden heeft u een PDF reader nodig. 

Kaarten laten opsturen
Wanneer u uw kaarten niet zelf wilt of kunt uitprinten, kunt u deze naar uw huisadres laten opsturen. De administratiekosten hiervoor bedragen €4,00 per bestelling. Wanneer u binnen een week voorafgaand aan de voorstelling uw kaarten bestelt, liggen deze klaar bij de kassa.

Betalen met iDeal of creditcard
Via de website kunt u met iDeal of met een creditcard betalen.

Kaarten kopen bij de Ticketshop
Koop uw kaarten aan de kassa van de Ticketshop, bestel per e-mail of per telefoon. Bij de Ticketshop kunt u contant of met pin betalen. Administratiekosten bedragen €4,00 per bestelling.

Administratiekosten
De administratiekosten zijn de kosten die Kunstlinie Almere Flevoland per bestelling maakt voor:

  • de betaalmethode (iDeals, creditcard).
  • de kosten van de tickets en het verzenden ervan (porto, kaart en envelop).
  • de kosten van het websysteem dat de kaarten via webkopen mogelijk maakt (licenties).
  • de kosten van het verkoopsysteem (licenses).
  • de kosten voor de medewerkers t.a.v. het afhandelen van de bestelling, verzenden van de tickets, helpdesk ticketshop en financiële afhandeling.