You Are Here Tours

Bij Kunstlinie Almere Flevoland nemen we de gezondheid en veiligheid van bezoekers, artiesten en medewerkers zeer serieus. De overheid heeft op 23 maart jl. aangegeven de maatregelen te verscherpen en samenkomsten tot 1 juni te verbieden om zo het coronavirus optimaal te kunnen bestrijden. Tot die tijd daarom geen architectuur tours in KAF. Meer informatie op onze homepage.

 

Almere is één grote architectonische tentoonstelling. Kijk maar eens om je heen. Langs het Weerwater zie je het vloeiende beeld van The Wave. De drie Rooie Donders langs de Lage Vaart zijn echte blikvangers. Ook is er ruimte voor vernieuwing en experimenteren, zoals in de BouwExpo Tiny Housing in Almere Poort. En dan heb je nog ons prachtige stadshart met de Nieuwe Bibliotheek als pronkstuk en niet te vergeten de minimalistische bouw van KAF.

Natuurlijk zijn er nog veel meer pareltjes te bewonderen waar mooie verhalen achter schuilgaan. In de You Are Here Tours (YAH Tours) nemen we je mee langs verschillende architectuur routes. 

Ga mee op reis en boek nu jouw YAH tour(s)!

Een privé rondleiding op maat?

U bent jarig en wilt uw vrienden en familie Almere van een andere kant laten zien? Of uw eigen wijk vanuit stedenbouwkundig of architectuur oogpunt onderzoeken? U heeft een jubileum (of jubilaris) op het werk en dat wilt u met een bijzonder team-uitje vieren? Kinderen op een alternatieve manier de stad laten zien met groen- en speelplekken en bijzondere uitzichten? U bedenkt zelf iets of samen met ons. Daar zijn we goed in en we doen niks liever dan de liefde voor de stad met u delen.

Neem contact met ons op en we organiseren echt iets bijzonders voor u.