You Are Here Tours

Almere is één grote architectonische tentoonstelling. Kijk maar eens om je heen. Langs het Weerwater zie je het vloeiende beeld van The Wave. De drie Rooie Donders langs de Lage Vaart zijn echte blikvangers. Ook is er ruimte voor vernieuwing en experimenteren, zoals in de BouwExpo Tiny Housing in Almere Poort. En dan heb je nog ons prachtige stadshart met de Nieuwe Bibliotheek als pronkstuk en niet te vergeten de minimalistische bouw van KAF.

Natuurlijk zijn er nog veel meer pareltjes te bewonderen waar mooie verhalen achter schuilgaan. In de You Are Here Tours (YAH Tours) nemen we je mee langs verschillende architectuur routes. Met de fiets tour je door de kleurrijke Regenboogbuurt. In het Tiny buurtje in Almere Poort ontdek je alle geheimen van dit bijzondere woonconcept.

Ga mee op reis en boek nu jouw YAH tour(s)! Informeer verblijvend naar de mogelijkheden: info@kaf.nl

De rondleidingen zijn ook op afspraak te boeken voor een groep van max .15 personen. Je wordt geïnformeerd over het ontstaan via een prijsvraag naar de realisatie. In vijf kwartier worden alle typen besproken en wordt ook een bezoek gebracht aan aanverwante projecten in de directe omgeving. Kosten: € 75,-- per groep. Aanmelding via info@kaf.nl Op verzoek wordt ook in Engels, Duits of Frans rondgeleid.