Unwrapped inbrengdag: Kunst & KAF

Unwrapped onthult het verhaal van prachtige kunstwerken die zijn doorgegeven, in kratten en dozen zijn gestopt, lang verborgen zijn geweest en soms zelfs bijna vergeten zijn. Een verhaal van objecten vol leven, omwikkeld met bubbeltjesplastic, ingesnoerd met duct tape en in het donker achtergelaten. Duik in je eigen collectie en (her)ontdek samen met ons je eigen schatten!

Kunst & KAF
In samenwerking met Venduhuis De Eland organiseren wij de grote UNWRAPPED inbrengdag. Heb je schilderijen, aquarellen, curiosa, zilver, juwelen of iets anders van waarde liggen, kom dan op woensdag 14 augustus naar KAF en ontdek uw eigen schatten. Tussen 11 en 14 zullen de experts van Venduhuis De Eland samen met jou de schatten uitpakken en al je vragen beantwoorden: over conditie, geschiedenis, waarde & meer. Lees meer

Masterclass Kinderveiling (8 t/m 12 jaar)
Aansluitend aan de inbrengdag, nodigen we kinderen tussen 8 en 13 jaar oud voor een exclusieve Masterclass veilen, gegeven door een veilingexpert van Venduhuis De Eland. De masterclass geeft antwoord op vragen als: waarom is het ene kunstwerk veel duurder is dan het andere? Wie bepaald de waarde en waar moet je op letten tijdens een veiling? Na de masterclass wordt er een echte veiling nagebootst met een echte veilingmeester en biednummers. Lees meer.

 Wil je nog meer activiteiten beleven tijdens de zomervakantie in KAF? Bekijk dan ons programma voor het zomeratelier.