Stad van Lego®

KAF gesloten t/m 1 juni

Bij Kunstlinie Almere Flevoland nemen we de gezondheid en veiligheid van bezoekers, artiesten en medewerkers zeer serieus. De overheid heeft op 23 maart jl. aangegeven de maatregelen te verscherpen en samenkomsten tot 1 juni te verbieden om zo het coronavirus optimaal te kunnen bestrijden. Tot die tijd daarom geen voorstellingen, geen exposities, geen horeca in de Citylounge, geen architectuurtours en workshops in KAF. Meer informatie op onze homepage.

Heb jij je stad al eens goed bekeken, want Almere is bijzonder en uniek in zijn architectuur. Het is de jongste architectuurstad van Nederland en daar zijn wij trots op. Zó trots dat we je hem willen laten zien in LEGO®!

We vroegen één van de 13 Lego Certified Professionals (Dirk Denoyelle) ter wereld om een unieke stadsmaquette te bouwen. Nooit eerder in de geschiedenis van LEGO werd een stad uit LEGO-steentjes nagebouwd. Tot nu! De gehele stadsmaquette is gratis te bezoeken in Kunstlinie Almere Flevoland. Spot de Almeerse landmarks, herken gebouwen uit jouw wijk en natuurlijk de overbekende skyline van Almere.

De hele stad Almere nagebouwd met LEGO steentjes. Dat moet u hebben gezien. Bekijk het filmpje voor een voorproefje. Zodra KAF weer open is, komt u gezellig langs!

LEGO® Feestje?

Feestje, jarig of een andere bijzondere dag? Vier het met je vriendjes en vriendinnetjes en heeeeeeeeeel veel LEGO! Bouw je eigen stad, maar ook figuren op schaal; allemaal met LEGO!

Elke woensdag of zaterdagmiddag van 15:00 tot 17:00 uur, v.a. 8 jaar en voor 8 tot 12 kids.

Boek snel via info@kaf.nl