Specials

Land Art Tour: Alle negen

Tour

In Flevoland zijn monumentale landschapskunstwerken te vinden van wereldberoemde kunstenaars als Robert Morris, Richard Serra en Daniel Libeskind. Stichting Land Art Flevoland organiseert dit jaar vijf bustours langs deze kunstwerken en het bijzondere erfgoed van Flevoland. Elke tour heeft een ander onderwerp of gebied en we nodigen steeds een andere kenner uit voor een toelichting. Lunch op een mooie locatie is inbegrepen.

Zondag 29 september 2019: Alle negen in één dag

Kan je niet kiezen of wil je niets missen? Een keer per seizoen bezoeken we alle negen landschapskunstwerken in één dag. Onderweg vertelt de gastgids je alles over de kunstwerken, en is er veel gelegenheid voor vragen en discussie. Met een lunchpauze op een landelijke locatie om even op adem te komen, en aan het eind van de middag een stevige kop soep.

We bezoeken alle land art: Polderland Garden of Love and Fire van Daniel Libeskind, Exposure van Antony Gormley, Observatorium van Robert Morris, Pier+Horizon van Paul de Kort, Deltawerk // van RAAAF & Atelier de Lyon, Riff PD#18245 van Bob Gramsma, Aardzee van Piet Slegers, Sea Level van Richard Serra en De Groene Kathedraal van Marinus Boezem.

Met onderweg een lezing van kunsthistorica Anja Novak, docent moderne en hedendaagse kunst aan de Universiteit van Amsterdam.

  • Datum: 29 september 2019
  • Tijd: 9.30-19.30 uur
  • Prijs: € 60,00 per persoon
  • Informatie: www.landartflevoland.nl
  • Contact: communicatie@landartflevoland.nl

Volledig programma en opstappunten worden binnenkort gepubliceerd

Foto: Antony Gormley, Exposure, 2010, foto: Land Art Flevoland.