Groene metamorfose Esplanade

You Are Here Tour

Bij Kunstlinie Almere Flevoland nemen we de gezondheid en veiligheid van bezoekers, artiesten en medewerkers zeer serieus. De overheid heeft op 23 maart jl. aangegeven de maatregelen te verscherpen en samenkomsten tot 1 juni te verbieden om zo het coronavirus optimaal te kunnen bestrijden. Tot die tijd daarom geen voorstellingen, geen exposities, geen horeca in de Citylounge, geen architectuurtours en workshops in KAF. Meer informatie op onze homepage.

De Esplanade. Nu enkel een betonvlakte, tussen de stad en Kunstlinie Almere Flevoland, met de kenmerken grijs, kaal en saai. Dat zal echter niet lang meer zo zijn. De werkzaamheden op het terrein zijn in volle gang, misschien heeft u dat al gezien? De Esplanade wordt groen, speels en gezellig! Het wordt een nieuwe hangout voor alle inwoners van Almere en haar bezoekers. Een plek om te ontspannen, ontmoeten en onthaasten. Bent u ook nieuwsgierig hoe alles vordert op de Esplanade? Vanaf de derde verdieping in de Kunstlinie heeft u een perfect uitzicht. Nog spannender is het om van dichtbij, en met uitleg van vakmensen van de Anteagroep, de werkzaamheden te volgen.

Allereerst worden de ‘harde onderdelen’ aangepakt en in latere stadia worden het groen, de bomen en de fonteinen ingebed. Waar is men momenteel mee bezig? Loopt alles volgens planning en ligt de (ver)bouw op schema? Heeft u vragen over het proces? Stel ze aan de experts. Kortom: een update over de facelift en alles wat daarbij komt kijken.

Let op: laarzen aan!

Duur van de tour: 60 minuten

Blijf op de hoogte van al onze KAF EXPO activiteiten!
Schrijf je in voor de KAF EXPO nieuwsbrief.