Randprogrammering

Aan tafel met Adri Duivesteijn

De Almere principles die de stad hebben gevormd

KAForganiseert ‘Aan tafel met…’, een podium waarop er aandacht wordt geschonken aan personen die van betekenis zijn geweest voor de ontwikkeling van Almere.

In deze eerste editie schuift voormalig wethouder Adri Duivesteijn aan. Hij heeft veel betekend voor de stad op het gebied van stedelijke ontwikkeling en ruimtelijke ordening. Daarbij is hij de geestelijk vader van de Almere Principles, waarbij het samenvattende laatste principlemensen maken de stad’  echt van grote invloed is geweest op de doorontwikkeling van Almere.

Onder leiding van tafelheer Maarten Kloos wordt Adri deze avond aan de tand gevoeld over de aanleiding voor deze Almere Princples. Er komen gasten aan het woord die deze principles in de praktijk hebben gebracht. En filosoferen we graag door over wat we met deze uitgangspunten kunnen in de toekomst.

Daarnaast hebben we het ook over het inspirerende boek Vanzelfsprekend maar niet normaal  van de hand van Wilfred en Annelies Haase dat op 18 november is verschenen over zijn inzichten, vakmanschap en gedrevenheid.

Kortom, een avond die je niet wilt missen als je de eigenheid van de stad wilt begrijpen en hoe Adri Duivesteijn daar smoel aan gaf.

.