Tiny Housing Experience

Kom meer te weten over kleiner wonen

Van droomhuis midden in Utrecht naar een klein designerhuis van golfkarton in Almere. Hennie Tibben – de eerste permanente bewoonster van de BouwExpo Tiny Housing – durfde het aan. In de lezing ‘Tiny House Experience’ vertelt zij over haar ervaringen: van het idee, de bouw tot aan het wonen in een Tiny House. Kom luisteren naar haar verhaal en bezichtig de BouwExpo in Almere Poort.

Had zij enig idee waar ze aan begon toen ze deze nieuwe weg insloeg? Haar eigentijdse en menselijke huis is het resultaat van voortdurende afwegingen die ook bij toekomstige ontwerper, bewoner, vergunner, bouwer of aannemer zullen op poppen. Hoe stevig moet je in je schoenen staan of klopt het romantische beeld van de pionier? Kom luisteren en stel jouw vragen aan Hennie Tibben, die als geen ander weet waar je aan begint.

Aansluitend op deze presentatie gaat u zelf naar de locatie in Almere Poort, waar de resultaten van de Almeerse prijsvraag Tiny Housing te bezichtigen zijn (exterieur). Bij het meeting point zal de KAF-architectuurgids u meenemen om het buurtje te bekijken.

Meetingpoint
Lunchtijd Almere
Alseïdenstraat 20-2
1363 SR Almere

 

Ligt aan de busbaan en naast halte. Openbaar vervoer: bus M4 Almere Poort, halte Homeruskwartier Midden. Auto: er is gratis parkeergelegenheid aan de Homeruslaan

Blijf op de hoogte van al onze KAF EXPO activiteiten!
Schrijf je in voor de KAF EXPO nieuwsbrief.