Expo

Familiedag

Tweede Editie

KAF is de nieuwe culturele hotspot in Almere en Flevoland, waar we met kunst en cultuur het leven van mensen mooier willen maken, van binnen en van buiten.

Op zaterdag 22 april a.s. organiseert KAF de 2e editie van de KAF Familiedag! Tijdens deze dag maken jonge gezinnen kennis met alles wat er allemaal te doen is in KAF op het gebied van haar Theater, Expo, Citylounge en Academie.

Datum: 22 april 2017

Tijden: 13.00 - 17.00 uur

Programma:


KAF EXPO: Theater rondleiding BonteHond
Theatergezelschap neemt je mee op een speelse interactieve rondleiding in de voorstelling House of Arts. De rondleiding vindt die dag 3 x per dag plaats.

KAF EXPO: Lego vrij bouwen
In de CITYLOUNGE kunnen kids vrij bouwen. Met afgepaste hoeveelheid bouwstenen beginnen, of dat je ervoor kiest om alleen te bouwen of samen. Bouw je hoog of laag, gedetailleerd of ruw? De keuze is aan jou!

KAF THEATER: Voorstelling: BRANDWEERMAN SAM REDT HET CIRCUS 2+ Meet&Greet
Kinderheld Brandweerman Sam, bekend van RTL Telekids, komt terug in het theater! Na de succesvolle familievoorstelling ‘Piekepolder op Stelten’ zijn Sam en zijn trouwe brandweerwagen Jupiter nu te zien in een fonkelnieuwe familievoorstelling voor jong en oud. Dit keer komt het Circus naar Piekepolder. De circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet als altijd de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat. Deze vrolijke familieshow, vol muziek, dans en humor is geschikt voor het hele gezin.Kom je ook verkleed?

Brandweerman Sam nodigt alle bezoekers uit om verkleed als brandweerman of circusartiest naar het theater te komen. Wie weet win je wel de verkleedwedstrijd en win je een mooie prijs! Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide Meet & Greet.

KAF EDUCATIE ruimte
De KAF educatieruimte is omgebouwd tot atelier. Hier kun je zelf aan de slag. Zo kun je net als Studio Makkink& Bey dagelijkse producten omtoveren tot nieuwe objecten.

KAF CITYLOUNGE
In de CITYLOUNGE is een speelhoek ingericht. Ook biedt de CITYLOUNGE die dag een snackbox met chips, kleurplaat, kleurpotloden en fristi. En zijn er broodjes kroket verkrijgbaar.

Prijs
Prijs per ticket €5,-

Speciaal voor de Familiedag is er een familieticket verkrijgbaar:
€ 13,50 voor 3 personen
€ 17,- voor 4 personen
€ 20,- voor 5 personen
€ 22,50 voor 6 personen of meer
(Het familieticket geldt per gezin waarvan er tenminste één begeleidende ouder is).