Expo

Dagtocht Land Art

Ontdek de unieke concentratie Land Art in het groene Flevoland met de Land Art Tour. Geniet in één dag van 7 bijzondere Land Art projecten van de internationale kunstenaars Daniel Libeskind, Antony Gormley. Robert Morris, Piet Slegers, Richard Serra en Marinus Boezem.
Het programma van de tour begint om 10.00 uur met koffie en thee in Kunstlinie Almere Flevoland, een bijzonder gebouw van Sanaa architecten. De gids geeft een introductie over Land Art. Om 10.15 uur vertrekt de touringcar naar de Land Art werken. Tijdens de tour vertelt de gids alles over de landschapskunstwerken en de ontstaansgeschiedenis van Flevoland. De tour eindigt om 18.00 uur bij Kunstlinie Almere Flevoland.

Routebeschrijving:
Kunstlinie Almere Flevoland ligt op 10 minuten loopafstand van NS-station Almere Centrum. Loop de Stationsstraat in, steek het Stadhuisplein over en vervolg de route langs de Nieuwe Bibliotheek omhoog over de Diagonaal tot aan het Weerwater. Daar bevindt zich de schouwburg. Als u met de auto komt, kunt u het beste parkeren in de Hospitaalgarage of de Schippergarage (dagkaart € 9,50). U wandelt via de Esplanade naar het gebouw van Kunstlinie Almere Flevoland aan het Weerwater.

Kosten
De volledig verzorgde tour kost € 49,50 per persoon. Dit is inclusief vervoer per touringcar, ontvangst met koffie en thee, begeleiding door een deskundige gids en luxe lunchbox.

Voor meer informatie kunt u mailen naar landart@kaf.nl .