Thema tours: House of Arts wordt House of Izzy zondag 23 april in KAF!

Hoodvlogger Ismail Ilgün geeft eigen tour door House of Arts!

Op zondag 23 april geeft vlogger Ismail Ilgün een rondleiding geven door onze expo in Kunstlinie Almere Flevoland - KAF. Vanuit zijn perspectief zal hij zijn visie delen op de kunstwerken en kunstenaars.

Je zal nu vast denken: Ismail en kunst? Is die link niet vergezocht? Nope. Kunstenaar Bert Scholten zag een link tussen de hoodvlogger en de Westerse verzetstraditie uit de vroegere schelmenroman. Hij schreef hierover een brief aan Ismail en maakte er een kunstwerk over. Een ode aan zijn "the-struggle-is-real-realisme".

Op zondag 23 april zal Ismail hierop reageren en je meenemen door de tentoonstelling.

Wil je erbij zijn? RSVP naar expo@kaf.nl 

Wie is Ismail Ilgün?

De in Zaandam geboren Ismail Ilgun werd bij het grote publiek bekend door zijn Hoodvlogs. De 19-jarige vlogger nam je mee door de wijk Poelenburg en het dagelijkse leven van de jongeren daar. De video's worden op het moment door honderdduizenden bekeken en Ismail is hard op weg één van de grootste YouTubers van Nederland te worden. De videomaker is druk bezig met het ontwikkelen van formats voor zijn YouTube-kanaal.

Fanatieke You Tube-kijkers weten heel goed wie hij is, maar toch...hieronder wat links naar waar je Ismail van zou kunnen kennen;

Ismail's eigen vlogkanaal:  IlgunIsmail

Ismail tekent bij vooraanstaand label Topnotch: funx.nl/news/hoodvlogger-ismail-ilguen-tekent-bij-topnotch

THEMATOURS: House of ...

KAF wil uitgroeien tot meest gewilde culturele ontmoetingsplaats van de stad. De kracht van de KAF is dat er altijd wat te doen is! Met de eerste tentoonstelling wilt KAF laten zien dat er van jong tot oud waardevolle kunst wordt gemaakt en dat je van jong tot oud welkom bent hierop te reflecteren.

Tijdens de alternatieve rondleidingen zal een bekende Nederlander een tour geven door de tentoonstelling. Deze speciale tour nodigt uit om de tentoonstelling door andere ogen te ervaren: informatief, entertaining of juist kritisch. We geven de rondleider de ruimte om zelf aanknopingspunten en interessante perspectieven te vinden binnen de tentoonstelling.

Het is een serie van 1 rondleiding per maand. De data en rondleiders zullen uiterlijk 6 weken voor de datum van de tour bekend zijn.