Expositie The Journey

KAF gesloten, bekijk voor meer informatie onze homepage.

 

Acht studenten van de Nederlandse Fotovakschool exposeren hun werk in KAF

“De echte ontdekkingsreis bestaat niet in het zoeken naar nieuwe landen, maar in het zien met nieuwe ogen” - Marcel Proust. 

The Journey is een ontdekkingsreis van acht studenten van de Nederlandse Fotovakschool. Als ‘Class 2020’ onderzochten zij in twee jaar de verschillende domeinen van de fotografie en leerden de wereld met andere ogen te bekijken. Deze inspirerende reis met nieuwe inzichten en perspectieven komt tot uitdrukking in hun eindexpositie.

Class 2020 neemt u mee langs verschillende fascinerende fotografie projecten. Van de schoonheid van architectuur tot de schoonheid van implantaten. Van het aan de orde stellen van maatschappelijke kwesties als eetstoornissen en eenzaamheid tot het verheerlijken van zogenaamde ‘Heimwee Helden’. Van een kijkje nemen binnen de zielenroerselen van onze trouwe viervoeters tot een inspirerend welkom in de wereld van doorzetters en gepassioneerde hobbyisten. Het traject van Class 2020 is nu afgerond en gelijk een startpunt voor een nieuwe reis. We’re ready for take-off!

Bent u nieuwsgierig naar de fotoprojecten van Class 2020? Kom dan naar de expositie ´The Journey'! Toegang is gratis.

De expositie presenteert diverse foto’s van Bert Visser, Danielle Moelker, Grietine Kroll, Marico van Leeuwe, Marjo Hendrix, Michelle Maxim Reints, Jacco van Mierlo en Sandra van Selst.