Theater

Heb jij in jouw klas de nieuwe Jochem Myjer, de nieuwe Igone de Jongh of Anne M.G Schmidt zitten? Wie droomt er als kind niet van om later in het theater te werken, beroemd acteur of vlogger te worden, de beste toneelstukken te schrijven of influencer te worden?

Een bezoek aan voorstellingen in ons theater is natuurlijk al geweldig, maar hoe het er achter onze schermen aan toe gaat is één grote belevenis. Vraag aan leerlingen of ze willen voelen wat het is om op ons grote toneel te staan? Of hoe het is om als artiest binnen te komen? Of ze willen zien hoe decors worden gebouwd? Of hoe met theaterlicht totaal andere werelden worden gecreëerd? De kans is groot dat ze al in de rij staan.

We laten jouw leerlingen zien wat er allemaal kan in het theater en wie er allemaal aan meewerken. Van artiestenbegeleider tot technicus, van Ticketshopmedewerker tot directeur. Er gaat een drukke, leuke wereld schuil achter de schermen van ons theater! Om deze theaterwereld dichterbij te brengen hebben wij diverse educatieworkshops samengesteld.

KUNSTLANDIA
PO (groep 3 t/m 5)


Met het programma KUNSTLANDIA erkennen jouw leerlingen het leven achter de scheren van Kunstlinie Almere Flevoland.
 

BACKSTAGE QUIZ
VO (bovenbouw), MBO, HBO


De leerlingen verkennen het leven achter de schermen van Kunstlinie Almere Flevoland en testen op een interactieve manier hun opgedane kennis.
MEER INFO + RESERVEREN
 
 

SHOWTIME
PO (groep 6 t/m 8)


Laat jouw leerlingen ervaren hoe het is om als een echte artiest Kunstlinie Almere Flevoland te stappen en te eindigen op ons grote toneel.
MEER INFO + RESERVEREN
 

ON STAGE
VO


Tijdens ON STAGE laten we jouw leerlingen alle ins and outs van het theatervak zien, zowel voor als achter de schermen.
MEER INFO + RESERVEREN