Educatie

Op school samen leren. In Kunstlinie Almere Flevoland samen genieten van de mooiste verhalen, al spelend kunst en cultuur ontdekken, de wereld leren kennen én begrijpen. Samen een onvergetelijke ervaringen op doen. Voor het nieuwe schooljaar hebben wij voor leerlingen weer de mooiste educatieve workshops op het programma staan. Je kunt voor jouw school kiezen uit verschillende disciplines - theater, architectuur en kunst - op maat gemaakt voor verschillende leeftijden. Komen jullie samen spelend ontdekken? We ontvangen jou en jouw leerlingen na de zomer weer graag!

Over de streep met de KoutKist

In het educatief programma bij de tentoonstelling ‘Why the Caged Birds Sing’ duiken de leerlingen onder begeleiding van een Museumdocent van Kunstlinie in het onderwerp discriminatie.

Wat is hun eigen achtergrond en welke ervaringen hebben zij met discriminatie of buitensluiting? Hoe leeft dit bij hun klasgenoten? LEES MEER

 

Educatieprogramma 2020/2021

Ons educatieprogramma is onderverdeeld in de verschillende disciplines theater, architectuur en kunst en beschikbaar voor verschillende leeftijden. Download hier onze brochure of bekijk het programma online:

THEATER

ARCHITECTUUR

TENTOONSTELLINGEN

 


Educatie nieuwsbrief

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief met informatie over onze educatie workshops, tips om kunsteducatie in de klas toe te passen en gratis online lesprogramma's! 

INSCHRIJVEN

 

Algemene Voorwaarden
Lees de Algemene Voorwaarden die gelden bij afname van een educatief programma.