Architectuur studio

KAF gesloten t/m 1 juni

Bij Kunstlinie Almere Flevoland nemen we de gezondheid en veiligheid van bezoekers, artiesten en medewerkers zeer serieus. De overheid heeft op 23 maart jl. aangegeven de maatregelen te verscherpen en samenkomsten tot 1 juni te verbieden om zo het coronavirus optimaal te kunnen bestrijden. Tot die tijd daarom geen voorstellingen, geen exposities, geen horeca in de Citylounge, geen architectuurtours en workshops in KAF. Meer informatie op onze homepage.

 

Als dé Architectuurstudio een unieke bouwplaats van jouw verbeelding is, ben jij degene die hier alles mogelijk maakt!
Gebruik dus je fantasie en bouw erop los. In de Architectuurstudio is alles erop gericht om jouw fantasie een podium te geven; een wereldwijd unieke studio vol LEGO®, speciaal ontwikkeld voor en door KAF! Hier staat de bijzondere architectuur van Almere centraal en dagen we je uit om jouw fantasiewereld of visie in 3D te verbeelden met behulp van LEGO-steentjes. Jong en oud groeiden er al mee op. Het materiaal is uniek, en prikkelt jong en oud. KAF wil je graag spelend laten leren, of lerend laten spelen. In je hoofd en met je handen; hoe je leert is aan jou, doe het vooral spelend en de héle dag door en stop er wat ons betreft nooit mee, kortom; Play All Day!

De Architectuurstudio de op speciale dagen tijdens vakantie geopend en dan kun je er terecht voor verschillende activiteiten. Plan jouw ideale bezoek aan de stadsmaquette of schrijf je in voor een van onze workshops of vier bij ons je verjaardagsfeestje. Of je jong bent of oud, jongen of meisje, dame of heer, samen, als familie of alleen. Wie wil er nou niet aan de slag in deze unieke Architectuurstudio? Check onze website of mail naar architectuur@kaf.nl  

Reguliere openingstijden
Maandag:                               gesloten
Dinsdag:                                 gesloten
woensdag:                              12.00-17.00
donderdag:                             12.00-17.00
vrijdag:                                  12.00-17.00
zaterdag:                                12.00-17.00
zondag:                                  12.00-17.00