Bouw mee aan de grootste stad van 200.000 LEGO®-steentjes!

Van 17 t/m 21 juli kan je in Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) meebouwen aan de grootste stad van LEGO®. Er zijn ruim 200.000 LEGO-steentjes beschikbaar die allemaal op moeten. Jij bent daarom 5 dagen lang, 12 uur per dag welkom om je uit te leven op de bouwplaats. Bouwen totdat je niet meer kan, oftewel: ALL YOU CAN PLAY.

Een droomhuis, een super snelle auto en een park met groot buitenzwembad. Tijdens ALL YOU CAN PLAY dagen wij je uit om jefantasie te gebruiken en erop los te bouwen. Het liefst zo lang en zo vaak mogelijk, zodat alle 200.000 LEGO-steentjes gebruikt worden om een stad van LEGO te bouwen. Jong of oud, iedereen is welkom om bij te dragen aan dit project.

Voor slechts 1 euro ontvang je een ALL YOU CAN PLAY armband welke je 5 dagen lang de gelegenheid geeft om met de bouwsteentjes aan de slag te gaan. De armbandjes zijn te koop bij de Ticketshop. 

Leuke weetjes:

  • Je ontvangt per keer dat je komt bouwen een LEGO-zakje van 500 gram. Dit zijn ongeveer 300 bouwstenen. Gebruik de steentjes om mee te bouwen aan de grootste stad van LEGO.*
  • We houden een timelabs bij! Zo kun je achteraf trots terugkijken naar de opbouw van het bouwwerk.
  • Maak een foto van jouw bouwwerk en plaats het op social media met #ALLYOUCANPLAYKAF. We verzamelen alle foto's en plaatsen het op onze social media. 

 

LEGO Architectuurstudio
ALL YOU CAN PLAY is een project van de wereldwijd unieke Architectuurstudio vol LEGO, die speciaal voor KAF ontwikkeld is om fantasie een podium te geven. Het afgelopen seizoen hebben kinderen, volwassenen, studenten en senioren al laten zien dat LEGO geen leeftijdsgrens kent en ieders fantasie prikkelt. Met ALL YOU CAN PLAY wordt het seizoen groots afgesloten.

ALL YOU CAN PLAY (in de Citylounge)
Datum: 17 t/m 21 juli
Entree: €1,-. De entree-bandjes zijn alleen verkrijgbaar bij de Ticketshop in KAF
Tijd: 09.00 – 21.00 uur**

*De LEGO-steentjes zijn voor gebruik op de bouwplaats, dus je mag ze niet meenemen naar huis. 
**Zaterdag 17 juli kun je bouwen tot 17.00 uur