ALL YOU CAN PLAY 2019

Kom van 9 t/m 13 juli naar KAF en bouw mee aan een LEGO® stad van maar liefst  200.000 steentjes!

Wist je dat we in KAF meer dan 200.000 LEGO®-steentjes hebben? En dat het bouwen met deze bouwsteentjes geen leeftijdsgrens kent? Kinderen, volwassen én senioren creëerden het afgelopen seizoen in kleine groepjes prachtige bouwwerken. Maar voor het begin van de zomervakantie willen we het anders doen. Voor de tweede keer, pakken we het weer groots aan: alle LEGO-steentjes moeten op! Bouw mee aan het grootste LEGO bouwwerk van Almere.

Van dinsdag 9 t/m zaterdag 13 juli ben jij 8 uur per dag welkom om je uit te leven op onze LEGO bouwplaats. Bouw een treinstation, hoge kantoorgebouwen, een zwembad of voetbalveld of creëer je eigen droomhuis. Laat je fantasie er maar op los.

Zo bouw je mee:

  • Bestel voor slechts 1 euro een ALL YOU CAN PLAY armbandje via de website of bij de Ticketshop
  • Je ontvangt een zakje met LEGO®- steentjes en kunt direct beginnen met bouwen
  • Kom zo vaak als je wilt in de week van dinsdag 9 t/m zaterdag 13 juli

Leuke weetjes

  • Je ontvangt per keer dat je komt bouwen een LEGO-zakje van 500 gram. Dit zijn ongeveer 300 bouwstenen. Gebruik de steentjes om mee te bouwen aan de grootste stad van LEGO.*
  • We starten elke dag met een nieuwe bouwopdracht. Als je meedoet aan de bouwopdracht, kun je leuke prijzen winnen!
  • We houden een timelabs bij! Zo kun je achteraf trots terugkijken naar de opbouw van het bouwwerk.
  • Maak een foto van jouw bouwwerk en plaats het op social media met #ALLYOUCANPLAYKAF. We verzamelen alle foto's en plaatsen het op onze social media. 

LEGO Architectuurstudio
ALL YOU CAN PLAY is een project van de wereldwijd unieke Architectuurstudio vol LEGO, die speciaal voor KAF ontwikkeld is om fantasie een podium te geven. Het afgelopen seizoen hebben kinderen, volwassenen, studenten en senioren al laten zien dat LEGO geen leeftijdsgrens kent en ieders fantasie prikkelt. Met ALL YOU CAN PLAY wordt het seizoen groots afgesloten.

ALL YOU CAN PLAY (in de Citylounge)
Datum: 9 t/m 13 juli
Entree: €1,-. De entree-bandjes zijn alleen verkrijgbaar bij de Ticketshop in KAF. Als je online je ticket koopt, worden de bandjes voor je klaargelegd bij de Ticketshop in KAF.
Tijd: 09.00 – 17.00 uur

*De LEGO-steentjes zijn voor gebruik op de bouwplaats, dus je mag ze niet meenemen naar huis.