Zalen

Kunstlinie Almere Flevoland heeft voor ieder event een geschikte ruimte. Het theater beschikt over drie zalen: de Grote Zaal, de Middenzaal en de Kleine Zaal. Alle zalen beschikken over hoogstaande technische voorzieningen, en in twee van de drie zalen kan de tribune (gedeeltelijk) ingeschoven worden, waardoor de zalen een variërende capaciteit hebben. Aan de zalen grenzen moderne en lichte subruimtes, die ook apart ingezet kunnen worden. Daarnaast bevinden zich in het gebouw een aantal kleinere ruimtes, die geschikt zijn voor vergaderingen en subsessies.

Grote Zaal - professioneel en indrukwekkend

De Grote Zaal is met zijn moderne interieur en bijzondere verlichting bij uitstek geschikt voor grote evenementen met een professionele uitstraling. Doordat de zaal een hoefijzervorm en drie balkonnen heeft, ademt de zaal ondanks zijn grote capaciteit compactheid uit.

Meer informatie over de Grote Zaal

Middenzaal - multifunctioneel en inspirerend

De Middenzaal is een multifunctionele ruimte met een capaciteit variërend van 330 tot (bij ingeschoven tribune) 500 personen. Eén van de wanden van de Middenzaal is van glas en biedt uitzicht op het Weerwater, waardoor je in direct contact staat met de buitenwereld.

Meer informatie over de Middenzaal

Kleine Zaal - intiem en toegankelijk

De Kleine Zaal is met zijn capaciteit van 147 personen een intieme ruimte, waarin kleinere evenementen en sessies goed tot hun recht komen. Net als in de Middenzaal kan de tribune ingeschoven worden, waardoor de capaciteit verhoogd wordt naar 300 personen. Als de gordijnen zijn opengeschoven biedt deze zaal uitzicht op het Weerwater.

Meer informatie over de Kleine Zaal

 

Download hier de uitgebreide brochure voor alle informatie over KAF Events.