Theaterarrangementen

KAF tijdelijk gesloten

Bij Kunstlinie Almere Flevoland nemen we de gezondheid en veiligheid van bezoekers, artiesten en medewerkers zeer serieus. Daarom zijn er op dit moment geen evenementen, congressen en andere verhuringen in KAF mogelijk. 

KAF en de anderhalve meter samenleving

KAF events is voorbereid op het 'nieuwe normaal'. De moderne architectuur van het gebouw stelt ons in de gelegenheid om groepen te ontvangen volgens de (RIVM/ Overheids-) richtlijnen van de aankomende de anderhalve meter samenleving.
Licht, lucht en ruimte karakteriseren ons gebouw en daar kunnen we optimaal gebruik van maken. Wij denken graag met u mee hoe uw bijeenkomst op een veilige en toch goede manier kan plaatsvinden. Wij staan voor u klaar, dus neem gerust contact voor een oriënterend gesprek.

Theaterarrangementen

Met een groep collega’s, vrienden, familie, VIP's of relaties naar een voorstelling in Kunstlinie Almere Flevoland wordt een onvergetelijke ervaring in combinatie met een feestelijk arrangement.

  • Wij reserveren een gedeelte van de CITYLOUNGE of de foyer speciaal voor u
  • Gedurende het arrangement wordt u begeleid door een gastvrouw/heer
  • U kunt rustig arriveren met een feestelijk drankje; natuurlijk met wat lekkers erbij
  • Gezellig samen eten
  • Koffie/thee na het diner. Zonder stress, wij zorgen dat u op tijd bent voor de voorstelling
  • Pauzedrankje in een gereserveerde ruimte, geen wachttijd bij de bar, luxe zoutjes op tafel
  • Na de voorstelling gezellig borrelen in de CITYLOUNGE; één drankje met gevarieerde hapjes
  • U bent verzekerd van een geslaagde avond uit!

Wij hebben arrangementen voor groepen vanaf 10 personen. Komt u met minder dan 10 personen maar wilt u uw gasten wel iets extra’s bieden? U bent van harte welkom in onze CITYLOUNGE.

Andere speciale wensen? Wilt u relaties, familieleden of collega’s iets heel anders bieden? Dat kan. Wij denken graag met u mee. U kan contact met ons opnemen door te mailen naar events@kaf.nl of te bellen naar 036 84 55 888