Subruimtes

KAF tijdelijk gesloten

Bij Kunstlinie Almere Flevoland nemen we de gezondheid en veiligheid van bezoekers, artiesten en medewerkers zeer serieus. Daarom zijn er op dit moment geen evenementen, congressen en andere verhuringen in KAF mogelijk. 

KAF en de anderhalve meter samenleving

KAF events is voorbereid op het 'nieuwe normaal'. De moderne architectuur van het gebouw stelt ons in de gelegenheid om groepen te ontvangen volgens de (RIVM/ Overheids-) richtlijnen van de aankomende de anderhalve meter samenleving.
Licht, lucht en ruimte karakteriseren ons gebouw en daar kunnen we optimaal gebruik van maken. Wij denken graag met u mee hoe uw bijeenkomst op een veilige en toch goede manier kan plaatsvinden. Wij staan voor u klaar, dus neem gerust contact voor een oriënterend gesprek.

Subruimtes

Kunstlinie Almere Flevoland heeft verschillende subruimtes, die ook apart te huur zijn, ideaal voor bijvoorbeeld borrels, subsessies en vergaderingen. Deze ruimtes zijn de eye-catchers van het theater.  

Overgooi
Overgooi is een prettige, lichte en multifunctionele ruimte. Door zijn vorm en grote oppervlakte is de ruimte voor vele doeleinden geschikt en op vele manieren in te richten. Maximale capaciteit: 150 personen.

Panoramafoyer
Op de derde verdieping ligt de Panoramafoyer. Deze zaal heeft een aparte ontvangstruimte met toiletten en is vooral geschikt voor vergaderingen, presentaties en kleine bijeenkomsten. Deze ruimte is zeer geliefd vanwege het adembenemende uitzicht over het Weerwater. Maximale capaciteit: 25 personen.

Studio Stad
Studio Stad is een studio die voornamelijk als fotostudio wordt gebruikt. Deze studio is ook voor vele andere doeleinden te gebruiken, bijvoorbeeld voor sub sessies. Maximale capaciteit: 40 personen.

Studio Duin
Opvallend is Studio Duin, die compleet ingericht is als dansstudio en daarom goed in te zetten is voor dans- of yogaworkshops na een vergadering om even los te komen van alles. Maximale capaciteit: 80 personen.

Waterfoyer
De Waterfoyer is misschien wel de meest unieke vergaderlocatie van Nederland. Uitkijkend over het schitterende Weerwater heb je een adembenemend uitzicht wat als rustgevend en inspirerend wordt ervaren. Naast vergaderingen is deze ruimte natuurlijk ook in te zetten voor borrels en de kleinere bijeenkomsten. Maximale capaciteit: 20 personen.

 

Klik hier voor de mogelijkheden voor vergaderarrangementen