LEGO® TEAMBUILDING

KAF tijdelijk gesloten

Bij Kunstlinie Almere Flevoland nemen we de gezondheid en veiligheid van bezoekers, artiesten en medewerkers zeer serieus. Daarom zijn er op dit moment geen evenementen, congressen en andere verhuringen in KAF mogelijk. 

KAF en de anderhalve meter samenleving

KAF events is voorbereid op het 'nieuwe normaal'. De moderne architectuur van het gebouw stelt ons in de gelegenheid om groepen te ontvangen volgens de (RIVM/ Overheids-) richtlijnen van de aankomende de anderhalve meter samenleving.
Licht, lucht en ruimte karakteriseren ons gebouw en daar kunnen we optimaal gebruik van maken. Wij denken graag met u mee hoe uw bijeenkomst op een veilige en toch goede manier kan plaatsvinden. Wij staan voor u klaar, dus neem gerust contact voor een oriënterend gesprek.

W O R K S H O P S

Wie zegt dat bouwen met LEGO®steentjes voor kinderen is? Samen met uw team kunnen jullie in Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) onder professionele begeleiding aan de slag om op een creatieve manier te samenwerken. Ook kan deze workshop bijvoorbeeld ingezet worden als teambuilding activiteit om elkaar beter te leren kennen. Verschillende workshops KAF biedt diverse workshops aan. Enkele voorbeelden zijn: 'bouw een ecologische wijk', ‘bouw een bol’, wat natuurlijk een hele uitdaging is met rechte steentjes en bouw een symmetrisch gebouw, brug of flat. Heeft u andere wensen voor de workshop? Laat het gerust weten. We passen de workshop aan op het doel wat u voor ogen heeft.

P R A K T I S C H E  I N F O

Vanaf € 100 voor de professionele workshop Workshop duurt minimaal 60 minuten Maximaal 25 deelnemers Deze workshop kan los geboekt worden of in samenhang met een evenement in KAF. Meer informatie? Mail naar events@kaf.nl of bel naar 036 84 55 800

Download hier de flyer