Events

KAF events regelt alles behalve het weer

Met drie prachtige theaterzalen en sfeervolle subruimtes met adembenemend uitzicht op het weerwater is Kunstlinie Almere Flevoland de ideale locatie voor uw zakelijke event!

Voor elke voorstelling kunnen wij een arrangement samenstellen. Of u nu kiest voor een aangekleed borrelarrangement, een luxe diner vooraf, een meet&greet of een swingende afterparty. Bij KAF kan het allemaal! Daarnaast zorgt onze ervaring met theaterproducties ervoor dat we de juiste know-how in huis hebben om uw event technisch te ondersteunen.

Wat bieden wij:

  • Unieke locatie, theatraal maar toch modern,  voor uw congres, productpresentatie, vergadering, borrel, receptie of chique galadiner.
  • Feestelijke theaterarrangementen voor een onvergetelijke avond!
  • Wij nemen al uw zorgen uit handen door u een compleet arrangement aan te bieden, inclusief techniek en catering.
  • Gratis wifi in gehele theater.
  • Hoogwaardige services en bijzondere gastvrijheid.
  • Professionele catering volledig afgestemd op uw wensen voor de gasten en crew.

De zalen
KAF heeft voor ieder event een geschikte ruimte: de Grote Zaal heeft 986 zitplaatsen. De Middenzaal (330 zitplaatsen) en Kleine Zaal (147 zitplaatsen) hebben een inschuifbare tribune en een glazen wand die op het Weerwater uitkijkt. Daarnaast beschikken we over diverse ruimtes waar o.a. workshops en brainstormsessies gegeven kunnen worden.

Leer Almere samen kennen
Almere is de jongste architectuurstad van Nederland en daar zijn we trots op! KAF EXPO organiseert daarom bijzondere projecten over onder andere architectuur, stedenbouw en landschap. Met inspirerende presentaties, tentoonstellingen en excursies werpen en delen we vanuit KAF EXPO een nieuwe blik op de stad. Een blik die we ook aan uw zakelijke event kunnen toevoegen!

Bereikbaarheid
Gelegen in hartje Almere! KAF is centraal gelegen in Nederland en toch uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Vanaf de A6 bent u binnen 10 minuten bij het theater, waar de Schipper- en Hospitaalgarage 2000 parkeerplaatsen bieden. NS Station Almere Centrum ligt op 12 minuten loopafstand van KAF.

Nieuwsgierig?
Neem dan contact op met KAF Events voor een afspraak of voor meer informatie via  events@kaf.nl of 036-8455800.

Brochure 
Download hier de uitgebreide brochure voor alle informatie en mogelijkheden van KAF Events.