Nieuw in KAF: Mens in Almere talkshow van Avanti

Na drie succesvolle Mens in Almere-talkshows sluit Avanti in december het jaar af in KAF met gasten die vertellen over hun nieuwe begin. Denk aan het verhaal van de nieuwe Almeerse omroep Easy fm, een nieuw leven als je in een rolstoel terecht komt of hoe je leven verandert als je ineens gebarentaal kan.

Er is een bijzondere preview van Poker, een theaterstuk over vier succesvolle mannen met gezinnen en met hoge posities; zo op het oog het ideale plaatje. Maar als ze elke vrijdag gaan pokeren blijkt er achter dat plaatje iets heel anders te zitten. We zien een korte scène en praten na met de acteurs.

Shamira Raphaëla komt met ons praten over haar nieuwste documentaire Ons moederland waarin ze een beeld schetst van het dagelijks leven van Constant Kusters, de omstreden politiek leider van de extreemrechtse partij de Nederlandse Volks-Unie. Waarom maakte ze deze film over hem en wat kunnen we met zijn verhaal?

Met stadsarcheoloog Willem-Jan Hogestijn kijken we welke meest recente archeologische vondst er is gedaan en natuurlijk speelt de Avanti-huisband Ne.Cho weer de sterren van de hemel en sluit huiscolumnist Pascal Vanenburg de avond af met zijn kijk op dit thema.

De vierde editie van de Avanti-talkshow zal voor het eerst op de nieuwe talkshow-locatie zijn: Kunstlinie Almere Flevoland (KAF). In een prachtige zaal aan het water zullen wij Almere over zien en zo al het Almeers talent de ruimte geven samen met KAF.

 

Datum: woensdag 11 december 2019

Tijd: 19.30 uur

Locatie: KAF

Toegang is gratis.