Nieuws

GUUS MEEUWIS OP ZATERDAG 13 APRIL 2019 LIVE TE ZIEN IN KUNSTLINIE ALMERE FLEVOLAND 

Zojuist heeft de immens populaire zanger Guus Meeuwis in het tv-programma ‘De Wereld Draait Door’ aangekondigd dat zijn nieuwste album ‘Geluk’ dit voorjaar uitkomt. De release van de plaat wordt opgevolgd met de gelijknamige theatertour. In het kader van ‘Geluk’ is Guus op zaterdag 13 april 2019 live te zien in de Grote Zaal van Kunstlinie Almere Flevoland (KAF). De kaartverkoop start op zaterdag 10 maart om 10:00 uur de
website en Ticketshop van KAF.

“Niemand ontkomt aan tegenslagen, maar juist dan is het de kunst om weer op te staan. Om te draaien naar het licht. En het geluk te vieren als je het vindt” aldus Guus zelf. Woorden die typeren hoe de zanger in het leven staat.

Gul, trefzeker en zonder opsmuk weet Meeuwis beter dan ooit waar zijn hart ligt. Na een turbulente tijd waarin het leven van Guus grote veranderingen heeft doorgemaakt, is er ruimte gekomen om na jaren van rennen stil te staan. Is zijn liefde voor muziek zo mogelijk nog groter geworden en is een nieuwe liefde ontstaan. En dat alles horen we op zijn nieuwe album ‘GELUK,’ dat op 18 mei van dit jaar zal uitkomen.

Na de release van het album, neemt Guus zijn nieuwe liedjes mee op tournee langs de theaters om zijn geluk te delen en de muziek te laten spreken. Zoals zijn moeder zegt; “Als je wilt weten

hoe het met Guus gaat, luister dan naar zijn muziek.”

Zaterdag 13 april 2019
GUUS MEEUWIS – “GELUK THEATERTOUR”

Grote Zaal - Kunstlinie Almere Flevoland (KAF)
Entree: vanaf € 28,50 (excl. servicekosten)

De kaartverkoop voor deze show start op zaterdag 10 maart om 10:00 uur via de website van Kunstlinie Almere Flevoland en via de Ticketshop; voor de fans gaat de Citylounge (locatie van de Ticketshop) van KAF al om 09:00 uur open.

Kijk voor meer informatie over Guus Meeuwis op www.guusmeeuwis.nl  of volg hem op Facebook en Instagram. Het laatste nieuws over Kunstlinie Almere Flevoland is te vinden op Facebook, Instagram, of Twitter; of meld je aan voor de nieuwsbrief op www.kaf.nl!