Arrangementen

Wilt u uw avondje compleet maken met een hapje en een drankje, welke voor u klaar staan op een gereserveerde tafel? Boek dan nu een pauze- en/of borrelarrangement.
U heeft bij het boeken de keuze uit twee verschillende arrangementen namelijk Werelds en Hollands. Voor informatie over de prijs en inhoud van beide arrangementen verwijzen wij u naar de beschrijving hieronder.

Een pauze- en/of borrelarrangement zijn op de avond zelf, voorafgaand aan de voorstelling ook nog te boeken bij de Ticketshop of bij onze CITYLOUNGE.

VIP arrangement
Maak uw bezoek aan de voorstelling nog specialer met een VIP arrangement.  Voor €12,50 per persoon wordt uw avond compleet verzorgd. Het VIP arrangement bestaat uit een warme drank naar keuze met wat lekkers, ontvangst door een professionele gast- heer/vrouw, gereserveerd tafeltje in onze Citylounge en een pauze- of borrelarrangement incl. drankjes.

Bij aanschaf van een VIP arrangement wordt u een halfuur voor aanvang van de voorstelling verwacht voor uw welkomstdrankje. 
Afhankelijk van de voorstelling zal er een pauze- of borrelarrangement voor u klaarstaan.

Let op! Een VIP arrangement dient minimaal 2 dagen voorafgaand van de voorstelling geboekt te worden.

Kunstlinie Almere Flevoland biedt u verschillende mogelijkheid om uw arrangementen uit te breiden. Wilt u zelf uw arrangement samenstellen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact op met onze Ticketshop via ticketshop@kaf.nl of bel naar 036-8455555.

Wij denken graag met u mee.

‘Werelds’ arrangement
Bij het Wereldse arrangement, geniet u voor € 7,50 per persoon van een drankje naar keuze (u heeft de keuze uit bier, fris en wijn) en een lekker hapje. Beide staan voor u klaar in de pauze of na afloop van de voorstelling. De hapjes in het Werelds arrangement kunnen bestaan uit, een flammkuchen, heerlijke mix van olijven en oosterse hapjes, dit arrangement kan regelmatig wisselen, zo hopen wij u te kunnen blijven verrassen.

Wilt u meer informatie of dit arrangement boeken, neem dan contact op met de Ticketshop: ticketshop@kaf.nl

‘Hollands’ arrangement
Bij het Hollands arrangement, geniet u voor € 6,50 per persoon van een drankje naar keuze (u heeft de keuze uit bier, fris en wijn) en een lekker hapje. Beide staan voor u klaar in de pauze of na afloop van de voorstelling. De hapjes in het Hollands arrangement kunnen bestaan uit, een crudite, kaasblokjes, nootjes en een warme bite. Ook bij het Hollands arrangement kan de samenstelling wisselen, zo hopen wij u te kunnen blijven verrassen. 

Wilt u meer informatie of dit arrangement boeken, neem dan contact op met de ticketshop: ticketshop@kaf.nl.