CONFIDENCE Blok C

Robeathy Corea + Swagg (USA)

Confidence is de dance bootcamp van KAF Open.
Bij Confidence krijgen dansers de kans om lessen en masterclasses te volgen van internationale professionals op het hoogste niveau. Afgelopen juni vond de eerste editie van Confidence plaats met Kaelynn ‘KK’ Harris, Zacc Milne en Mecnun Giasar  Deze editie werkt KAF samen met drie Nederlandse curatoren: Shay LatukolanSuela Wilstermanen Robeathy Corea. Op zaterdag 9 februari geven zij ieder een workshop en nodigen allemaal een van hun helden uit om dit ook te doen. Deze special guests worden in de komende weken aangekondigd via de Instagram en Facebook van KAF Open.  

Blok C (16:00 - 18:45): Robeathy Corea + Swagg (USA)
Robeathy Daniel Corea komt uit Lelystad maar is inmiddels ook een graag geziene gast in het buitenland. Onlangs werd hij nog genomineerd als ‘Best Junior Choreographer of 2018’ door de Creative Academy of Dance en ook was Robeathy een succesvolle deelnemer aan het programma ‘Time To Dance’ met zijn crew Once Upon a Time.

Swagg begon op 4-jarige leeftijd al met dansen. Hij was als kind al te zien als achtergronddanser bij X-Factor, Kids Choice Awards en de Just Dance video game. Hij heeft in vele danscrews gezet maar maakte echte stappen in de danswereld toen hij zijn signature moves maakte: 'Full Out' en 'High Energy'. Dit leverde hem een performance op met niemand minder dan Nicki Minaj tijdens de 2017 BBMA's en een plek in de 'Kill 'Em With Kindness' video van Selena Gomez.

Blok A (10:00 - 12:45): Shay Latukolan + Caetlyn Watson (AUS)
Blok B (13:00 - 15:45): Suela Wilsterman + Sherrie Silver (UK)

Daarnaast vindt er komende editie voor het eerst ’s avonds een crew competitie plaats die gericht is op zelfontwikkeling; per onderdeel krijgen 15 crews de kans om zich te bewijzen op het podium, met de mogelijkheid om een dagdeel gecoacht te worden door een van de masters.