CONFIDENCE Blok B

Suela Wilsterman + Sherrie Silver (UK)

 

Confidence is de dance bootcamp van KAF Open.
Bij Confidence krijgen dansers de kans om lessen en masterclasses te volgen van internationale professionals op het hoogste niveau. Afgelopen juni vond de eerste editie van Confidence plaats met Kaelynn ‘KK’ Harris, Zacc Milne en Mecnun Giasar  Deze editie werkt KAF samen met drie Nederlandse curatoren: Shay LatukolanSuela Wilsterman en Robeathy Corea. Op zaterdag 9 februari geven zij ieder een workshop en nodigen allemaal een van hun helden uit om dit ook te doen. 

Blok B (13:00 - 15:45): Suela Wilsterman + Sherrie Silver (UK)
Suela Wilsterman is Almere’s trots. Haar grootste doel is om mensen te inspireren met wat ze doet, en dat wil haar al erg goed lukken! Na workshops in het buitenland is deze dame vanaf volgend seizoen door heel Nederland te vinden om les te geven. Voor die tijd mogen we haar gelukkig nog verwelkomen in haar hometown voor Confidence.

Sherrie Silver (UK) reist de wereld rond om iedereen kennis te laten maken met afro dance. Haar talent gaat niet onopgemerkt. In 2018 mocht ze al een MTV VMA in ontvangst nemen voor Best Choreography voor haar werk aan de iconische video voor 'This is America' van Childish Gambino en that's just the beginning! 

Blok A (10:00 - 12:45): Shay Latukolan + Caetlyn Watson (AUS)
Blok C (16:00 - 18:45): Robeathy Corea + special guest (TBA)

Daarnaast vindt er komende editie voor het eerst ’s avonds een crew competitie plaats die gericht is op zelfontwikkeling; per onderdeel krijgen 15 crews de kans om zich te bewijzen op het podium, met de mogelijkheid om een dagdeel gecoacht te worden door een van de masters.