Dans

Confidence Showcase

Bij Confidence krijgen dansers de kans om lessen en masterclasses te volgen van internationale professionals op het hoogste niveau. Op het programma staan lessen en optredens van o.a. Kaelynn ‘KK’ Harris, Zacc Milne, Mecnun Giasar, Shay Latukolan, Devanté & Charmaine, Valery Bouwknegt, Dalvin Deira, Creepashu en Robeathy Daniel Corea.

Kaelynn ‘KK’ Harris staat bekend als één van ’s werelds beste commerciële dansers. De Amerikaanse heeft als danseres het podium gedeeld met supersterren als Usher, Britney Spears, Missy Elliot en Gwen Stefani. Verder heeft ze opgetreden in programma’s als Glee, X-Factor en The Voice en nam ze deel aan America’s Best Dance Crew.

De Ierse Zacc Milne is een grote inspirator onder dansers en werd wereldwijd bekend door zijn deelname aan Ireland’s Got Talent, evenals zijn Duitse collega Mećnun Giasar die bekend werd van deelname aan de befaamde World Of Dance Tour. Uit eigen land is Shay Latukolan aanwezig: bekend als choreograaf van de populaire TV programma’s ‘Dance Dance Dance’ en ‘Battle On The Dancefloor’. Shay verzorgt wereldwijd lessen, dit jaar maakte hij zijn debuut als workshopmaster in het wereldberoemde Millennium Dance Complex in Los Angeles.  

Verder worden er bootcamps verzorgd door Nederlandse topdansers en choreografen Devanté Walden, Valery Bouwknegt, Dalvin Deira, Creepashu en Robeathy Daniel Corea.

Bootcamps: 10.00 tot 20.30 uur
Showcase: 21.00 tot 22.00 uur